Γουλβς: Στη «μάχη» για την απόκτηση Ιγκουαΐν!

Η Γιουβέντους έθεσε τιμή πώλησης στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στα 18 εκατ. ευρώ και η Γουλβς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτησή του.

Γουλβς: Στη «μάχη» για την απόκτηση Ιγκουαΐν!

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Γιουβέντους, διάστημα κατά το οποίο έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε Μίλαν και Τσέλσι, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην οριστική του αποχώρηση από το Τορίνο.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού ολοκληρώνεται το 2021 και οι «μπιανκονέρι» θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο να τον χάσουν χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ στο ταμείο τους. Γι' αυτό, φαίνεται να έχουν θέσει τιμή πώλησης στον παίκτη στα 18 εκατ. ευρώ, ποσό σαφώς μικρότερο από τα 90 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν από τη Νάπολι το 2016.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από Ιταλία, Αγγλία και Αργεντινή για τον 32χρονο άσο αναμένεται να δοθεί μάχη μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ αλλά και δύο ομάδες της Premier League. Η μία είναι η Νιούκαστλ, η οποία ετοιμάζεται να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, και η δεύτερη είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League, η Γουλβς.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Mirror αναφέρει ότι η περίπτωση του επιθετικού της Γιουβέντους ήρθε εσχάτως στο προσκήνιο για τους «λύκους», καθώς ο Ραούλ Χιμένες πιθανότατα ετοιμάζεται να αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θεωρεί ότι ο «Πιπίτα» μπορεί να καλύψει το κενό του στην επιθετική γραμμή.