Πρόεδρος Λιόν: «Απόλυτο σκάνδαλο η διακοπή του πρωταθλήματος»

Σταθερός στην άποψή του πως η απόφαση για οριστική διακοπή στο γαλλικό πρωτάθλημα ήταν βιαστική, παραμένει ο πρόεδρος της Λιόν Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος έκανε λόγο για απόφαση σκάνδαλο. 

Πρόεδρος Λιόν: «Απόλυτο σκάνδαλο η διακοπή του πρωταθλήματος»

Η οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος, έφερε αρκετές αντιδράσεις από τις ομάδες της Ligue 1 πέραν της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία κατάκτησε τον τίτλο. Μία απο αυτές είναι η Λιόν και κυρίως ο πρόεδρος της Ζαν Μισέλ Ολάς.

Ο ισχυρός άνδρας των «Λιονέ» επιμένει πως η απόφαση για οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος ήταν βιαστική κάνοντας λόγο για σκάνδαλο και υπογραμμίζει πως η ανακοίνωση από την ισπανική κυβέρνηση για την επικείμενη επανέναρξη της La Liga τον πείθει ακόμη περισσότερο για τον ισχυρισμό του.

«Είναι παράδοξο ότι μια χώρα όπως η Ισπανία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από τη Γαλλία από την πανδημία, σκέφτηκε και βρήκε απαντήσεις», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Λιόν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Équipe, για να συνεχίσει:

«Στην πραγματικότητα, αυτά που είπαν σε αυτή τη συνάντηση με την UEFA, είναι "υπομονή". Όταν βλέπουμε ότι οι ηγέτες μας παραβρέθηκαν, αντλώντας διαφορετικά συμπεράσματα, λέμε ότι είμαστε πραγματικά πολύ ηλίθιοι, με συγχωρείτε για τον όρο. Η UEFA ήταν ακόμη να κυκλοφορήσει ένα πρωτόκολλο (για την υγεία), το οποίο δεν βλέπουμε καν στη Γαλλία. Αυτό είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο», συμπλήρωσε ο Ολάς, ο οποίος αποφάσισε επίσης να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη διακοπή του πρωταθλήματος, τονίζοντας: «Εάν δεν επιστρέψουν σε αυτό, θα κάνουν την ευθύνη τους μεγαλύτερη».