Ο Κάιπερς για τη βία στην Ελλάδα, τον Ιβάν Σαββίδη και το «τελεσίγραφο» των γονιών του

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε σε βελγική ιστοσελίδα για τη βία στην Ελλάδα, τον Ιβάν Σαββίδη και αποκάλυψε το «τελεσίγραφο» που του είχαν δώσει οι γονείς του.

Ο Κάιπερς για τη βία στην Ελλάδα, τον Ιβάν Σαββίδη και το «τελεσίγραφο» των γονιών του

Ο Ούγκο Κάιπερς αγωνίστηκε φέτος, δανεικός από τον Ολυμπιακό, στην Αζαξιό, με την οποία σε 22 ματς πέτυχε 5 γκολ και έδωσε 5 ασίστ.

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε σε βελγική ιστοσελίδα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την έξαρση της βίας στα γήπεδα, ενώ προέβη και σε μια αποκάλυψη.

Είπε συγκεκριμένα: «Εάν είχα αποτύχει στην Ελλάδα, μπορεί να είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο και να βρισκόμουν στο πανεπιστήμιο. Σε κάθε περίπτωση όταν τελείωσα το λύκειο, οι γονείς μου είπαν πως έχω μια διετία προκειμένου να ξεχωρίσω στο ποδόσφαιρο ή να επιστρέψω στο κολέγιο. Τα πήγα όμως καλά στον Εργοτέλη και να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο δεν υπήρχε πλέον ως επιλογή».

Αναφερόμενος στο θέμα της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε: «Η βία είναι ένα μέρος των εμπειριών τους και θα πρέπει να καταλάβεις αυτούς τους οπαδούς. Το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος για να αποδράσουν από την οικονομική κρίση στη χώρα».

Όταν ρωτήθηκε για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για αυτό το θέμα και του επιβλήθηκαν δύο ποινές στο ξεκίνημα της σεζόν που ακολούθησε. Ποιος είμαι εγώ όμως για να καταδικάσω το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ας πούμε ότι πλέον δεν σοκάρομαι από όσα βλέπω και ακούω στην Ελλάδα».