Championship: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες

Οι ομάδες της Championship πρώτα θα περάσουν από τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό και εφόσον αυτά βγουν αρνητικά, τότε θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις. 

Championship: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες

Είναι επίσημο. Οι ομάδες της Championship επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις, όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την EFL, κάθε ομάδα θα περάσει από τα κατάλληλα και απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό -όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα- και το Σάββατο (23/5) θα στείλει τα αποτελέσματα στη διοργανώτρια αρχή. Τα αποτελέσματα κάθε ομάδας δεν θα γίνουν γνωστά, παρόλα αυτά, εφόσον βρεθεί κάποιο θετικό δείγμα θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Από κει και πέρα, οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα (25/5), ενώ σε κάθε σύλλογο έχει σταλεί και το πρωτόκολλο σχετικά με την επιστροφή. Έτσι λοιπόν μετά την Premier League φαίνεται ότι και στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας, την Championship, θα έχουμε επανεκκίνηση στα μέσα Ιουνίου, κάτι που όμως δεν ισχύει και για League One και League Two όπου τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.