Και… μάνατζερ ο Μάρκο Μάριν

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν πλέον δεν θα παίζει μόνο ποδόσφαιρο αλλά θα έχει και έναν νέο ρόλο, ετοιμάζοντας την επόμενη μέρα του.

Και… μάνατζερ ο Μάρκο Μάριν

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Μάρκο Μάριν αποφάσισε να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο Γερμανός πρώην άσος του Ολυμπιακού έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα και έγινε ποδοσφαιριστής της Αλ Αχλί.

Εδώ και λίγες ημέρες ωστόσο, όπως αποκάλυψαν οι Σέρβοι, ο Μάριν θα παίζει και τον ρόλο του διαμεσολαβητή στην προώθηση ταλέντων. Για να γίνουμε πιο κατανοητοί...

Ο Μάριν συμφώνησε με τη Ρούνταρ Πριέντορ, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Βοσνίας. Ξεκινάει μια συνεργασία μαζί της, η οποία θα αφορά στην προώθηση ταλέντων σε ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Σέρβων, ο Μάριν θα συνεργαστεί με το συγκεκριμένο κλαμπ και θα βοηθάει με τις γνωριμίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο. Θα έχει έναν ρόλο σαν μάνατζερ, προσπαθώντας να βρει ομάδες όπου θα παίξουν νεαροί ποδοσφαιριστές της Πριέντορ.

Η νέα ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι θα βάλει τέλος στην καριέρα του με την Αλ Αχλί. Θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα θα παίζει και τον ρόλο του μάνατζερ. Ο Γερμανός είναι προφανές ότι θέλει να έχει έτοιμο το επόμενο βήμα του όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.