Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μαρκάνο

Εκτός αγωνιστικών χώρων για τους επόμενους έξι μήνες θα παραμείνει ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Πόρτο Ιβάν Μαρκάνο που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. 

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μαρκάνο

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ιβάν Μαρκάνο. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Πόρτο, στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μάλιστα στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (21/5), κάτι που σημαίνει πως θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 32χρονος πλέον Ισπανός ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί λοιπόν να παραμείνει στα... πιτς για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και ως εκ τούτου κάπου εδώ τελειώνει για εκείνον η σεζόν. Να σημειωθεί, ότι η αγωνιστική δράση στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος επιστρέφει στις 4 Ιουνίου.

Στις πρώτες 24 αγωνιστικές που διεξήχθησαν μέχρι ν' ανασταλεί η αγωνιστική δραστηριότητα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού η Πόρτο οδηγεί την κούρσα με 60 βαθμούς. Ακολουθεί η Μπενφίκα με 59 με τις δυο ομάδες να δίνουν τη μάχη για τον τίτλο.