Ντε Γιονγκ: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίξουμε»

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα Φρένκι Ντε Γιονγκ υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη να αγωνιστεί, ενώ στάθηκε και στο γεγονός της απουσίας οπαδών από τα παιχνίδια με αφορμή το Ντόρτμουντ - Σάλκε. 

Ντε Γιονγκ: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίξουμε»

Το μεγάλο διάστημα απραξίας από την αγωνιστική δράση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχει επηρεάσει όπως είναι λογικό τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι κάνουν δεύτερες σκέψεις για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Από την μεριά του ο μέσος της Μπαρτσελόνα Φρένκι Ντε Γιονγκ, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να αγωνιστεί και ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο χωρίς οπαδούς.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος των Καταλανών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίξουμε. Χρειαζόμαστε μερικές εβδομάδες προπόνησης, αρχικά ατομικά και στη συνέχεια με την υπόλοιπη ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που εργάζονται στον τομέα της υγείας, είναι πάντα ήρωες, όμως τώρα έκαναν ακόμα περισσότερα. Έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνους», είπε ο 23χρονος Ολλανδός και πρόσθεσε.

«Είδα το Ντόρτμουντ - Σάλκε. Ηταν ωραίο που είδα ποδόσφαιρο και πάλι, όμως χωρίς οπαδούς δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εκείνοι δημιουργούν την ατμόσφαιρα που κάνει ξεχωριστό το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς αυτούς».