Σύμφωνα με την «Ole» Μπαρτσελόνα και Ίντερ έδωσαν τα χέρια για Λαουτάρο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες θα ολοκληρωθεί, καθώς στην Ίντερ αποδέχθηκαν την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την «Ole» Μπαρτσελόνα και Ίντερ έδωσαν τα χέρια για Λαουτάρο

Από την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός επιθετικός θα πραγματοποιήσει το όνειρο του να παίξει για την Μπαρτσελόνα και θα βρεθεί στο πλευρό του Μέσι. Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με την Αργεντίνικη εφημερίδα «Ole».


Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγω και παραχώρηση ποδοσφαιριστών από πλευράς Μπαρτσελόνα, κάτι όμως που είναι λίγο πολύ γνωστό καθώς οι «Μπλαουγκράνα» θέλουν να αποδεσμεύσουν τους Βιδάλ, Ράκιτις και Σεμέδο, Κάτι το πολύ πιθανόν να συμβεί είναι κάποιος από αυτούς του τρεις να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ.

«Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Λαουτάρο για την Μπαρτσελόνα»

Μένει να δούμε σε τι ποσό θα συμφωνήσουν οι δυο ομάδες και αν θα υπάρξει και ανταλλαγή παικτών συν το οικονομικό κομμάτι βέβαια.


Όπως ακούγεται η Μπάρτσα προσφέρει ένα τεράστιο συμβόλαιο στον Αργεντινό της τάξεως των 10 εκατ. το χρόνο. Αυτομάτως έτσι δείχνουν πόσο υπολογίζεται για το μέλλον της ομάδας ο μόλις 22 ετών Λαουτάρο Μαρτίνες