Οι φθηνές εναλλακτικές της Μπόκα αν δεν ανανεωθεί ο δανεισμός του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει δυο φτηνές εναλλακτικές λύσεις αν δεν ανανεωθεί ο δανεισμός του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό, γράφει η TNTsports.

Οι φθηνές εναλλακτικές της Μπόκα αν δεν ανανεωθεί ο δανεισμός του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό

Μόλις την Τετάρτη (20/5) ο ατζέντης του Σολδάνο δήλωσε στην Αργεντινή ότι «το οικονομικό μέρος με την Μπόκα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Το οικονομικό ζήτημα δεν ήταν εμπόδιο σε κανένα από τα κλαμπ που έπαιξε ο Φράνκο».

Ο τρέχων δανεισμός του 24χρονου φορ από τον Ολυμπιακό λήγει στις 30 Ιουνίου και ο εκπρόσωπός του, Ερνάν Ρουμπιόλα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία του που είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Αργεντινής.

Ωστόσο τα λεφτά φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην παραμονή του ή όχι στο Μπουένος Άιρες αν λάβουμε υπόψη το δημοσίευμα του ΤΝΤSPORTS που αναφέρει τις φτηνές εναλλακτικές λύσεις αν δεν γίνει του Σολδάνο.

«Δεν είναι τα λεφτά εμπόδιο για τον Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς»

Σύμφωνα με αυτό η Μπόκα θα μπορούσε να βρει αντικαταστάτη « χαμηλού κόστους », στο πρόσωπο του Γουόλτερ Μπλου, ενός δικού της φορ ο οποίος επιστρέφει μετά από τον ετήσιο δανεισμό του στην Ουνιόν με την οποία σημείωσε πέντε γκολ σε 20 παιχνίδια ως βασικός.

Ο Μπλου αποκτήθηκε από την Μπόκα το 2016 και σε ενάμισι χρόνο σκόραρε 9 φορές σε 48 παιχνίδια. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στη Βιτόρια (Βραζιλία), στην Ουνιόν Λα Καλέρα (Χιλή) και στην Ουνιόν.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος επιθετικός που πρέπει να επιστρέψει στο κλαμπ είναι ο Ματέο Ρετέγκουϊ από την Εστουντιάντες αλλά η ομάδα κάνει προσπάθεια για να τον κρατήσει.