«Δεν είναι τα λεφτά εμπόδιο για τον Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς»

Ο ατζέντης του Φράνκο Σολδάνο μίλησε στην Αργεντινή για τις πιθανότητες να συνεχίσει ο πελάτης του στη Μπόκα Τζούνιορς.

«Δεν είναι τα λεφτά εμπόδιο για τον Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς»

To σήριαλ με τον Φράνκο Σολδάνο συνεχίζεται στην Αργεντινή καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του νέου δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο τρέχων δανεισμός του λήγει στις 30 Ιουνίου και ο εκπρόσωπός του, Ερνάν Ρουμπιόλα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία του που είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Αργεντινής.

«Την απόφαση θα την πάρει η Μπόκα. Είναι άνετος, ικανοποιημένος και ευτυχισμένος. Η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Μπόκα, αυτή είναι προτεραιότητα. Υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης του δανεισμού. Δεν βλέπω κανένα εμπόδιο σε αυτό», δήλωσε ο Ρουμπιόλα.

Ο ατζέντης του Σολδάνο εμφανίστηκε και στο ραδιόφωνο Rivadavia, όπου μίλησε για την οικονομική διάσταση της υπόθεσης: «Το οικονομικό μέρος με τον Φράνκο και με την Μπόκα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Το οικονομικό ζήτημα δεν ήταν εμπόδιο σε κανένα από τα κλαμπ που έπαιξε ο Φράνκο» είπε.

Ο Ρουμπιόλα παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχαν ακόμη επαφές με τη διοίκηση για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση και παραδέχτηκε ότι «θα ήταν η ιδανική στιγμή για να μάθουμε πού βρισκόμαστε και ποια είναι η πρόθεση του συλλόγου».