Επίσημο: Στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν ο Ζιρού (tweet)

Με τη φανέλα της Τσέλσι θα αγωνίζεται και τη σεζόν 2020-2021 ο Ολιβιέ Ζιρού, μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους «μπλε» για ακόμη έναν χρόνο.

Επίσημο: Στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν ο Ζιρού (tweet)

Στο δυναμικό της Τσέλσι παρέμεινε και με τη... βούλα ο Ολιβιέ Ζιρού, καθώς περίπου ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση της οψιόν επέκτασης της συνεργασίας μαζί του ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε κι επίσημα το γεγονός.

Ο ίδιος ο Γάλλος στράικερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε»: «Είμαι κατενθουσιασμένος που θα συνεχίσω το ταξίδι μου στην Τσέλσι. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στη δράση με τους συμπαίκτες μου μπροστά στους φιλάθλους μας σε ένα γεμάτο Stamford Bridge, όποτε αυτό μπορέσει να γίνει με ασφάλεια».

Για την παραμονή Ζιρού μίλησε και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Λονδίνου, Φρανκ Λάμπαρντ, επισημαίνοντας: «Από τότε που επέστρεψα στην ομάδα, ο Ολιβιέ είναι υπόδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου γενικότερα. Έχει εξαιρετικές ικανότητες προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσει μαζί μας και την επόμενη σεζόν».

Για την απόκτηση του 33χρονου Γάλλου επιθετικού υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τόσο από τη Λάτσιο όσο και από την Ίντερ, ωστόσο η Τσέλσι δεν κατάφερε να βρει αντικαταστάτη του και επέλεξε τελικά να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και να μην τον αφήσει να φύγει ελεύθερος.