Αντούριθ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση γνωστοποίησε μέσω των social media o Αρίτζ Αντούριθ.

Αντούριθ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Αυλαία στην καριέρα του σε ηλικία 39 ετών έριξε ο Αρίτζ Αντούριθ. Με ανάρτηση του στα social media o επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε πως εξαιτίας του κορονοϊού και ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αρχικά είπε: «Ήρθε η ώρα, πολλές φορές είπα στο παρελθόν, πως το ποδόσφαιρο θα σε αφήσει, παρά θα το αφήσεις εσύ. Χθες, οι γιατροί μου είπαν να επισκεφτώ ένα χειρουργό, καλύτερα νωρίτερα, παρά αργότερα, ώστε να τοποθετηθεί ένα προσθετικό στο μηρό μου για να συνεχίσω τη ζωή μου, όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά. Δυστυχώς το σώμα μου δεν άντεξε. Δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στην κατάσταση που βρίσκομαι, όπως τους αξίζει. Αυτή είναι η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, απλή, πολύ απλή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η πανδημία που δεν έχει φύγει ακόμα μας άφησε ανεπανόρθωτες πληγές και θα πρέπει να την πολεμήσουμε όλοι μας για αρκετό καιρό ακόμα. Μην ανησυχείτε για μένα, είναι ανέκδοτο να λέμε κάτι τέτοιο. Ας ξεχάσουμε τα ευτυχισμένα φινάλε. Θα βρούμε τον χρόνο να αποχαιρετιστούμε. Ναι, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο και κάπως έτσι τελειώνει για μένα αυτό. Από την πλευρά μου ήταν ένα αξέχαστο και εκπληκτικό ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ».

Ο Αντούριθ ολοκλήρωσε την καριέρα του με 284 γκολ σε 759 συμμετοχές.