Ρομπέρτο Κάρλος: «Είχα συμφωνήσει με την Τσέλσι»

Ο Ρομπέρτο Κάρλος αποκάλυψε πως το 2007 ήταν ένα βήμα από την μετακόμισή του στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι, ωστόσο στο τέλος η μεταγραφή δεν είχε αίσιο τέλος. 

Ρομπέρτο Κάρλος: «Είχα συμφωνήσει με την Τσέλσι»

Στην αποκάλυψη πως το 2007, όταν έπεσε η αυλαία της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι, αλλά στο τέλος κάτι... στράβωσε και δεν ολοκληρώθηκε το deal προχώρησε ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μπακ, κάτοχος Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρωταγωνιστής μεγάλων επιτυχιών με τους Μαδριλένους, αναφέρθηκε στην τροπή που πήρε η καριέρα του μετά την θητεία του στη Ρεάλ, όπου αγωνίστηκε για 11 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο Κάρλος δήλωσε: «Είχα μιλήσει με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, τα είχαμε βρει, υπήρχε συμφωνία, το μοναδικό που απέμενε ήταν να υπογράψουμε τα συμβόλαια όμως στο τέλος κάτι χάλασε και αυτό δεν έγινε ποτέ.

Κάτι προέκυψε με τους δικηγόρους και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η μεταγραφή. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κατάφερνα μια χαρά στην Premier League γιατί μου ταίριαζε το αγγλικό ποδόσφαιρο».