Λάτσιο: Νέο τριετές συμβόλαιο στον Ιντζάκι

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» η Λάτσιο είναι έτοιμη να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Σιμόνε Ιντζάκι για να τον «δέσει» στην πρωτεύουσα. 

Λάτσιο: Νέο τριετές συμβόλαιο στον Ιντζάκι

Από το 2016 βρίσκεται στον πάγκο της Λάτσιο ο Σιμόνε Ιντζάκι και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει τρεις τίτλους, ένα Κύπελλο Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ βάζοντας ξανά την ομάδα της πρωτεύουσας σε πορεία πρωταθλητισμού.

Οι επιτυχίες αυτές άνοιξαν την όρεξη στους «λατσιάλι» που φέτος έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν το σκουντέτο από την Γιουβέντους και η διοίκηση του συλλόγου κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει πως αυτές οι καλές ημέρες θα έχουν και συνέχεια.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Sky Sport Italia», η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας είναι έτοιμη να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Ιντζάγκι με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Από τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2019 ανέβηκε στα 2 εκατομμύρια ετησίως στο υπάρχον, που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ στο νέο που του προτείνεται, αναμένεται να εισπράττει 2.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Θυμίζουμε πως μέχρι να μπει «λουκέτο» στο Καμπιονάτο λόγω κορονοϊού, η Λάτσιο ήταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τους «μπιακονέρι».