Μάσιμο Μοράτι: «Ο Μέσι δεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα»

Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έκανε νέες δηλώσεις για τον Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν θα αφήσει την Μπαρτσελόνα.

Μάσιμο Μοράτι: «Ο Μέσι δεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα»

Ο ιστορικός ηγέτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έκανε νέες δηλώσεις για τον Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν θα αφήσει την ομάδα της Βαρκελώνης.

Το μέλλον του Αργεντινού άσου είναι στη Βαρκελώνη και στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος υποστήριξε πως ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου δεν θα αφήσει την «Μπάρτσα».

«Ο Μέσι είναι το όνειρο καθενός αλλά δεν θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Είναι ακόμη ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει.

Διάβασα ότι η Μπαρτσελόνα κάνει υπερβολικές προσφορές σε εκείνον που είναι δύσκολο να τις αρνηθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μοράτι.

Οι κατά καιρούς τοποθετήσεις του Μάσιμο Μοράτι, όταν ήταν ενεργός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και ιδιαίτερα στα θέματα της Ίντερ, προκαλούσαν αίσθηση και αποτελούσαν πρωτοσέλιδα στον διεθνή Τύπο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στις αρχές Απριλίου, όταν ο πρώην διοικητικός ηγέτης των «νερατζούρι» είχε δηλώσει πως μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι «δεν είναι απαγορευτική».

Ο Μοράτι, που διετέλεσε πρόεδρος της Ίντερ από το 1995 μέχρι το 2013, ενώ σήμερα είναι σύμβουλος του Κινέζου προέδρου του συλλόγου, Στίβεν Ζανγκ, είχε υποστηρίξει πριν από ενάμιση μήνα.

«Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου απαγορευτικό να το σκεφτείς. Δεν ήταν ούτε πριν από το δράμα που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού. Ο Μέσι βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και θα ήταν σίγουρα μία μεγάλη προσπάθεια της Ίντερ να τον αποκτήσει.

Δεν ξέρω πόσο αλλάζει η σημερινή κατάσταση αυτόν τον στόχο, αλλά τώρα η τράπουλα ξαναμοιράζεται.

Δεν θα πρέπει να είμαστε υπερβολικά σκληροί και να εκμεταλλευτούμε αυτήν τη νέα κατάσταση, αλλά θεωρώ πως είναι πιθανό να δούμε περίεργα πράγματα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου» είχε πει ο Ιταλός παράγοντας, μιλώντας στο «Sport Media Set».