Μήνυμα του Εμενίκε με διαψεύσεις

Ο Νιγηριανός κάνει λόγο για «ψεύτικες ιστορίες», ενώ ο δανεισμός του έληξε, αλλά με τον Ολυμπιακό έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Μήνυμα του Εμενίκε με διαψεύσεις

Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έστειλε τον Εμάνουελ Εμενίκε στη Λας Πάλμας, αλλά η παρουσία του στην ισπανική ομάδα περισσότερο προκάλεσε συζητήσεις για τη ζωή του εκτός αγωνιστικού χώρου παρά για όσα έκανε εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο Νιγηριανός, άλλωστε δεν κατάφερε να παίξει με τη φανέλα της Λας Πάλμας και τα ισπανικά Μέσα έφεραν στο φως της δημοσιότητας αρκετές περίεργες ιστορίες για τον παίκτη. Η περιπέτεια του στη Λας Πάλμας ολοκληρώνεται αφού ο δανεισμός του λήγει.

Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεμπλέξει από τον Νιγηριανό επιθετικό. Έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Πειραιά και φυσικά αναζητείται τρόπος για να ξεμπλέξουν οριστικά οι «ερυθρόλευκοι» μαζί του. Ο ίδιος, πάντως αποχαιρέτισε τη Λας Πάλμας γράφοντας μήνυμα προς τους ανθρώπους της ομάδας στα social media και χαρακτήρισε «ψεύτικες ιστορίες» όλα όσα γράφτηκαν γι’ αυτόν.

Αναλυτικά στο μήνυμα του αναφέρει:

«Στους φίλους της Λας Πάλμας:

Επέλεξα να σπάσω τη σιωπή μου στο τέλος της σεζόν που αποτέλεσε ένα θλιβερό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ήταν πέντε μήνες απογοητευτικοί κατά τους οποίους ράγισε η καρδιά μου. Έφτασα εδώ με την ελπίδα να τα δώσω όλα για τη φανέλα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου στην Ισπανία δεν μου το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια της σεζόν που ήμουν εδώ: Δημοσιεύθηκαν ψεύτικες ιστορίες και φήμες. Ειλικρινά, αυτή είναι μια πραγματική εκδοχή των πραγμάτων. Θα μπορούσα να επεκταθώ και σε πρόσωπα μεμονωμένα ωστόσο αυτό δεν θα βοηθήσει την πλευρά της Λας Πάλμας. Αυτοί ξέρουν ποιοι είναι. Πιέζοντας με αρνητικότητα την πλευρά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των Κανάριων Νήσων. Ήταν πάντα φιλόξενοι και με πρόσεχαν σαν την οικογένειά τους. Στα δύσκολα πάντα χαμογελούσαν και με υποστήριζαν. Σας ευχαριστώ. Η θετικότητά τους ήταν μια αχτίδα φωτός σε ένα χρονικό σημείο καταστροφικό. Σας ευχαριστώ που είστε η οικογένειά μου στην Ισπανία. Η Λας Πάλμας είναι μια φοβερή περιοχή με αξιαγάπητους ανθρώπους. Θα επιστρέψω σε εσάς. Αντίο».