«Επιλέγει Νάπολι και όχι Ίντερ ο Μέρτενς»

Με τη φανέλα της Νάπολι θα συνεχίσει να... φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ ο Ντρις Μέρτενς, καθώς σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ο Βέλγος αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «παρτενοπέι», παρά το στενό πρέσινγκ της Ίντερ. 

«Επιλέγει Νάπολι και όχι Ίντερ ο Μέρτενς»

Κάτοικος Σαν Πάολο αναμένεται να παραμείνει ο Ντρις Μέρτενς καθώς παρά το στενό... μαρκάρισμα της Ίντερ, όλα δείχνουν πως ο Βέλγος επιθετικός θα αποδεχτεί την πρόταση της Νάπολι για παραμονή υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι».

Ο Ντρις Μέρτενς φοράει τη φανέλα της Νάπολι από το 2013 και μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια παρουσίας του στον ιταλικό Νότο, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με την ομάδα καθώς είναι αυτή τη στιγμή κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 121 γκολ, όσα και ο Μάρεκ Χάμσικ.

Και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να γράφει ιστορία με τη Νάπολι καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία την Δευτέρα (18/5), δέχτηκε την πρόταση του ισχυρού άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να παραμείνει στο Σαν Πάολο.

Πρόταση που δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη, με τους «παρτενοπέι» να προσφέρουν στον Βέλγο σέντερ φορ διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 4.000.000 ευρώ συν μπόνους 500.000 ευρώ που συνδέονται με αριθμό τερμάτων (200.000 ευρώ) και πρόκριση στο Champions League (300.000 ευρώ).

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό η Ίντερ να κάνει την τελευταία... κρούση για να πείσει τον Μέρτενς να αλλάξει γνώμη και να μετακομίσει στο Μιλάνο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τονίζουν ωστόσο πως καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφασή του δεν ήταν τα χρήματα αλλά η επιθυμία του Μέρτενς να παραμείνει στη Νάπολι.