Λαμπαντία: «Έχουμε κάνει έξι φορές τεστ, μην ενεργούμε σαν χορωδία της εκκλησίας!» (vid)

Ο προπονητής της Χέρτα, Μπρούνο Λαμπαντία, απάντησε στις κριτικές που δέχτηκαν οι παίκτες του για τους πανηγυρισμούς τους στη νίκη (0-3) επί της Χόφενχαϊμ.

Λαμπαντία: «Έχουμε κάνει έξι φορές τεστ, μην ενεργούμε σαν χορωδία της εκκλησίας!» (vid)

Η Χέρτα πανηγύρισε χθες (16/5) σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Χόφενχαϊμ για την 26η αγωνιστική της Bundesliga, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι παίκτες της ομάδας του Βερολίνου την επιτυχία τους βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής στην Γερμανία.

Παρά τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία, ο Μπογιάτα φίλησε στο μάγουλο τον Γκρούγιτς μετά το γκολ του Κούνια στο 0-3, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι παίκτες της ομάδας του Βερολίνου γιόρτασαν την επιτυχία τους αγκαλιασμένοι παραβιάζοντας έτσι το πρωτόκολλο υγιεινής.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέφερε πως δεν θα υπάρξει τιμωρία, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Μπρούνο Λαμπαντία, σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του.

«Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφής. Η ομάδα έχει υποβληθεί έξι φορές σε τεστ κορονοϊού. Είμαστε κοντά με τον αντίπαλο, στις μονομαχίες. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Περπατάμε σε μια λεπτή κλωστή. Οι άνθρωποι λαχταρούν το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά να μην ενεργούμε σαν χορωδία της εκκλησίας», ανέφερε σχετικά.