Πιάνιτς: «Η Γιουβέντους είναι μία οικογένεια και μία ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο»

Ο Βόσνιος μέσος Μίραλεμ Πιάνιτς, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του της Γιουβέντους. 

Πιάνιτς: «Η Γιουβέντους είναι μία οικογένεια και μία ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο»

Το όνομα του Μίραλεμ Πιάνιτς βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Ο Βόσνιος μέσος βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του μέλλοντός του καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα αποτελεί τον βασικό στόχο της Μπαρτσελόνα ενόψει του καλοκαιρινύ μεταγραφικού παζαριού.

Μπαρτσελόνα: Δίνει Αρτούρ στη Γιουβέντους για να πάρει Πιάνιτς

Διάφορα δημοσιεύματα τόσο από την Ισπανία, όσο και από την Ιταλία κατά καιριύς γράφουν για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Καταλανούς και την Γιουβέντους για τον Πιάνιτς, ενώ σε κάποια από αυτά τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μπάρτσα.

Πάντως ο ίδιος όσο δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα παραμένει παίκτης της Γιουβέντους, κάτι που έδειξε και ο ίδιος με της δηλώσεις του οι οποίες έβαλαν νέα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του.

«Συμφώνησε προφορικά με Πιάνιτς η Μπαρτσελόνα»

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος μέσος των «μπιανκονέρι» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του την Γιουβέντους, σε συνομιλία μέσω του Instagram. Ο Βόσνιος μέσος τόνισε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, αλλά και το πόσο ιστορική ομάδα είναι η «Γηραιά Κυρία».

«Η Γιουβέντους είναι μια οικογένεια, μια ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Όταν βλέπεις τα τρόπαιά της, σκέφτεσαι ότι πρέπει να φέρεις και εσύ κάποιο στις βιτρίνες της. Είναι εξαιρετικός σύλλογος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιάνιτς.