«Συμφώνησε προφορικά με Πιάνιτς η Μπαρτσελόνα»

Μπαρτσελόνα και Μίραλεμ Πιάνιτς ήρθαν σε προφορική συμφωνία όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» και πλέον μένει να τα βρουν οι δύο σύλλογοι, ώστε ο Βόσνιος να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης. 

«Συμφώνησε προφορικά με Πιάνιτς η Μπαρτσελόνα»

Σε προφορική συμφωνία με τον Μίραλεμ Πιάνιτς φέρεται να έχει έρθει η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν δώσει τα χέρια με τον μέσο της Γιουβέντους και πλέον αυτό που απομένει είναι να τα... βρουν με την ιταλική ομάδα για την μετακίνηση του Βόσνιου στη Βαρκελώνη.

Ο τεχνικός της «Μπάρτσα» Κίκε Σετιέν επιθυμεί να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην μεσαία γραμμή της ομάδας, έχοντας τοποθετήσει τους Αρτούρ Μέλο, Ιβάν Ράκιτιτς και Αρτούρο Βιδάλ στην transfer list. Ο πρώτος είναι αυτός που έχει προσελκύσει το πιο έντονο ενδιαφέρον, με τη διοίκηση τς Μπαρτσελόνα να δίνει το... ελεύθερο προκειμένου να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Γιουβέντους.

Μπαρτσελόνα: Δίνει Αρτούρ στη Γιουβέντους για να πάρει Πιάνιτς

Όσον αφορά τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο Βόσνιος μέσος της Γιουβέντους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, παρόλα αυτά η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο ίδιος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς, ώστε να κάνει το δρομολόγιο Τορίνο - Βαρκελώνη.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα το μόνο που απομένει ώστε ο Πιάνιτς να γίνει κάτοικος Ισπανίας, είναι να βρουν κοινό σημείο οι διοίκησεις των δύο συλλόγων, μια διαδικασία που αφορά άμεσα -και- τον Αρτούρ Μέλο.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε άδεια στη Γιουβέντους να μιλήσει με Άρτουρ Μέλο!

Δεδομένου ότι αμφότερες οι ομάδες κοστολογούν τους παίκτες τους στα 60.000.000 ευρώ, δεν αποκλείεται να προκριθεί εν τέλει η... φόρμουλα της ανταλλαγής, ωστε να ολοκληρωθεί το deal και να μην χρειαστεί να εκταμιευθούν τόσο πολλά χρήματα.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσιεύματα σε περίπτωση όπου ο Αρτούρ αρνηθεί να μετακομίσει στο Τορίνο, έχει και δεύτερο έτοιμο σχέδιο, καθώς θα... ρίξει στο τραπέζι τα ονόματα των Αρτούρο Βιδάλ και Ιβάν Ράκιτιτς, συν κάποιο ποσό.