Μπεσίκτας: Ανακοίνωσε οκτώ κρούσματα κορονοϊού

Με ανακοίνωσή της η Μπεσίκτας έκανε γνωστό πως οκτώ άτομα του συλλόγου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ύστερα από τα απαραίτητα τεστ. 

Μπεσίκτας: Ανακοίνωσε οκτώ κρούσματα κορονοϊού

Σε έξαρση συνεχίζεται να βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού στην Τουρκία και την Μπεσίκτας.

Η τουρικική ομάδα που πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινώσει δύο κρούσματα του ιού στις τάξεις του συλλόγου, έκανε γνωστό πως οκτώ άνθρωποι του κλαμπ έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες, τεχνικό τιμ και λοιπό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας είχε κάνει γνωστό το Σάββατο (9/5) ότι ένας παίκτης και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ενώ σήμερα Πέμπτη (14/5) η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν την Τετάρτη (13/5) οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας, οκτώ άτομα έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Κορονοϊός: Δύο κρούσματα στην Μπεσίκτας

Ως εκ τούτου τα οκτώ αυτά άτομα θα πρέπει αναγκαστικά να μπουν σε καραντίνα, ενώ η Μπεσίκτας ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που επιτάσσει το ιατρικό πρωτόκολλο, ώστε να μην προσβληθούν περαιτέρω άτομα της ομάδας από τον κορονοϊό. Nα σημειωθεί, ότι το πρωτάθλημα στην Τουρκία θα αρχίσει εκ νέου στις 12 Ιουνίου.

Από την μεριά της η Μπεσίκτας αναφέρει στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων: «Η διαδικασία παρακολούθησης και θεραπείας των ατόμων των οποίων τα αποτελέσματα των τεστ είναι θετικά έχει ξεκινήσει αμέσως σύμφωνα με τις σχετικές διαδικασίες».