Κορονοϊός: Δύο κρούσματα στην Μπεσίκτας

Την είδηση πως ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό έκανε γνωστή η Μπεσίκτας. 

Κορονοϊός: Δύο κρούσματα στην Μπεσίκτας

Η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε την... πόρτα και της Μπεσίκτας.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η τουρκική ομάδα το Σάββατο (9/5), ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Τρεις ημέρες ύστερα από την ανακοίνωση για την επιστροφή στη δράση στο τουρκικό πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου, η Μπεσίκτας ανακοίνωσε λοιπόν δύο κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της μετά από τεστ που διενεργήθηκαν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Παρ' όλα αυτά, δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα των δύο που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, οι οποίοι τέθηκαν αναγκαστικά σε καραντίνα και παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο.

«Η διαδικασία παρακολούθησης και θεραπείας του ποδοσφαιριστή και του υπαλλήλου μας των οποίων τα τεστ βρέθηκαν θετικά ξεκίνησε αμέσως σύμφωνα με τις σχετικές διαδικασίες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Μπεσίκτας.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (7/5) η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι ένας από τους εργαζομένους της διαγνώστηκε θετικός στον ιό, κάτι που οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας να ακυρώσει την προγραμματισμένη προπόνηση.