Φελίπε Μέλο: Είχα ρίξει κουτουλιά στον Κιελίνι!

Το λόγο που ο πρώην συμπαίκτης του, στη Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιελίνι τον είχε ...στολίσει, μέσω της αυτοβιογραφίας του αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος μέσος της Παλμέιρας, Φελίπε Μέλο, αποκαλύπτοντας ότι του είχε ρίξει... κουτουλιά!

 Φελίπε Μέλο: Είχα ρίξει κουτουλιά στον Κιελίνι!

Τις προάλλες ο Φελίπε Μέλο δήλωνε ότι Τζιόρτζιο Κιελίνι στην αυτοβιογραφία του τον ...στόλιζε (μαζί με τον Μάριο Μπαλοτέλι) αποκαλώντας τον «άνανδρο» και «δειλό» κατατάσσοντας τον στους χειρότερους συμπαίκτες που είχε ποτέ γιατί πήγε στην Ίντερ κι είναι οπαδός των «νερατζούρι».

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Παλμέιρας, που ήταν συμπαίκτης του αρχηγού της Γιουβέντους την διετία 2009-11, αποκάλυψε την αιτία όλης αυτής της κόντρας που δεν είναι άλλη από μια...κουτουλιά που είχε ρίξει στον Ιταλό σε αγώνα κόντρα στη Σιένα.

Ο Μέλο, λοιπόν, ανέφερε στον Σεμπαστιέν Φρέι, σε instagram live:

«Έχει πρόβλημα μαζί μου, γιατί του είχα ρίξει κουτουλιά όταν παίζαμε κόντρα στη Σιένα. Δεν του έχω μιλήσει απο τότε, γι΄ αυτό το έγραψε αυτό στο βιβλίο του για εμένα. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Έγιναν χιλιάδες πράγματα στη Γιουβέντους, πιο σημαντικά από αυτό. Ο Κιελίνι δεν μου ζήτησε συγγνώμη όπως στον Μπαλοτέλι, αλλά δεν πειράζει. Έκανε ό,τι έκανε για να πουλήσει το βιβίο του. Θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του μεγάλου Χαβιέρ Ζανέτι της Ίντερ, ο οποίος δεν ανέφερε καν τη Γιουβέντους στο βιβλίο του. Εκτός από όλα αυτά, δεν ήταν το timing να βγάλεις ένα βιβλίο, όταν ο κόσμος πεθαίνει».

Σημειώνεται, βέβαια, πως τα έσοδα από την αυτοβιογραφία του Κιελίνι θα δοθούν για καλό σκοπό, για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού.