Bundesliga: Την Πέμπτη (14/5) η απόφαση για αύξηση των αλλαγών στα ματς

Με τις ομάδες της Bundesliga να βρίσκονται σε μίνι-καραντίνα πριν την επανέναρξη της σεζόν, την Πέμπτη (14/5) αναμένεται η απόφαση της γερμανικής Ομοσπονδίας για αύξηση των αλλαγών σε ένα παιχνίδι από 3 σε 5.

Bundesliga: Την Πέμπτη (14/5) η απόφαση για αύξηση των αλλαγών στα ματς

Αντίστροφα έχουμε αρχίσει πλέον να μετράμε για την επανεκκίνηση της σεζόν στα γερμανικά γήπεδα, αφού αυτό το Σαββατοκύριακο τα «σαλόνια» της Bundesliga θα ανοίξουν και πάλι για τις εναπομείναντες αγωνιστικές του εφετινού «μαραθωνίου».

Οι σύλλογοι κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού, ωστόσο πριν ριχθούν και πάλι στη μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου, των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων» αλλά και της παραμονής, μπήκαν σε μίνι – καραντίνα (με απόφαση της διοργανώτριας Αρχής) για να προφυλαχθούν από την πανδημία.

Την ίδια στιγμή, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας καταστρώνει τα δικά της πλάνα για να βοηθήσει τις ομάδες, που επιστρέφουν έπειτα από διακοπή δύο περίπου μηνών. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως την Πέμπτη (14/5) έχει προγραμματιστεί να παρθεί η απόφαση για τον αριθμό αλλαγών των ομάδων κατά την διάρκειας μιας αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να αυξήσει τις αλλαγές από 3 που ισχύουν μέχρι σήμερα σε 5. Άλλωστε, υπάρχει πάντα και ο φόβος των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών εξαιτίας του μεγάλου διαστήματος της αποχής τους από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας και για τον λόγο αυτό άπαντες προσπαθούν να διασφαλίσουν πρώτα απ’ όλα την υγεία των πρωταγωνιστών των γηπέδων.