Παίκτης της Γουλβς έσπασε την καραντίνα και κινδυνεύει με «καμπάνα»

Ο Γκιμπς – Γουάιτ της Γουλβς συμβούλευε τους «ακολούθους» του στο instagram να παραμείνουν στο σπίτι λόγω του κορονοϊού, αλλά ο ίδιος εθεάθη σε πάρτι στο Λονδίνο και κλήθηκε σε απολογία.

Παίκτης της Γουλβς έσπασε την καραντίνα και κινδυνεύει με «καμπάνα»

Με βαριά τιμωρία από την διοίκηση της Γουλβς κινδυνεύει ο 20χρονος μέσος Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ, ο οποίος παραβίασε τα μέτρα για την ασφάλεια από τον κορονοϊό.

Αν και τον περασμένο Μάρτη ο ίδιος είχε «ανεβάσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με το οποίο προέτρεπε τους «ακολούθους» του να τηρήσουν τους κανόνες για την πανδημία, εν τούτοις ο ίδιος εθεάθη πρόσφατα σε πάρτι στο κεντρικό Λονδίνο.

Η αποκάλυψη με τα… καμώματα του παίκτη, που είναι και διεθνής με την ομάδα της Αγγλίας κάτω των 21 ετών, προκάλεσε την οργή των «λύκων» και οι ιθύνοντες του συλλόγου τον κάλεσαν σε απολογία. Πλέον, όπως αναφέρουν τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας, ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» από αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε πως, την στιγμή που οι ομάδες της Premier League συζητούν το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της εφετινής σεζόν, η περίπτωση του Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ που παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι η μοναδική.

Είχαν προηγηθεί και οι υποθέσεις των Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μόιζε Κιν (Έβερτον), Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Σερζ Οριέ, Μούσα Σισοκό, Τανγκί Ντομπελέ (Τότεναμ), Αλεξάντρ Λακαζέτ, Νταβίντ Λουίς, Νικολά Πεπέ, Γκράνιτ Τζάκα (Άρσεναλ), Μέισον Μάουντ, Κάλουμ Χάντσον Οντόι (Τσέλσι), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), αλλά ακόμα και… του προπονητή της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο.