Ο Εβρά ξεκίνησε μαθήματα προπονητικής

Ο παλαίμαχος μπακ μεταξύ άλλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πατρίς Εβρά σκοπεύει να ξεκινήσει προπονητική καριέρα με τον Γάλλο μάλιστα να έχει ήδη αρχίσει σχετικά σεμινάρια. 

Ο Εβρά ξεκίνησε μαθήματα προπονητικής

Η αυλαία στην πλούσια καριέρα του Πατρίς Εβρά θα έλεγε κανείς πως δεν έπεσε και με τον καλύτερο τρόπο.

Ύστερα από το «διαζύγιο» με την Μαρσέιγ, λόγω επίθεσης σε έναν φίλαθλο και μία μέτρια θητεία στην Γουέστ Χαμ, ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Γαλλίας «κρέμασε τα παπούτσια του» τον Ιούλιο του 2019.

Παρόλα αυτά, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Γάλλος παλαίμαχος οπισθοφύλακας μετάξύ άλλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς θέλει να γίνει προπονητής, με τον ίδιο μάλιστα ήδη να έχει ξεκινήσει την εκπαίδευσή του.

Εβρά για την παιδική του ηλικία: «Παρακαλούσα για χρήματα»

«Θέλω να προπονήσω, οπουδήποτε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε: «Ποια ομάδα θέλω να προπονήσω; Δεν ξέρω. Θα πάρω ό,τι μου δίνει το… σύμπαν. Δεν θέτω στόχους για τον εαυτό μου, γιατί, εάν δεν τους πετύχω, απογοητεύομαι. Μου αρέσει να δουλεύω με παιδιά.

Μερικοί παίκτες πιστεύουν ότι, επειδή είχαν μια υπέροχη καριέρα, θα είναι προπονητές ανώτερου επιπέδου. Όμως δεν ισχύει αυτό, Αρχίζουμε από το μηδέν. Εάν θέλεις να γίνεις σπουδαίος προπονητής, πρέπει να αρχίσεις από το μηδέν και να ξεχάσεις ποιός παίκτης ήσουν».