Πέθανε ο 19χρονος, Αντρέα Ρινάλντι, της Αταλάντα

Ο Αντρέα Ρινάλντι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 19 ετών, αφού είχε διαγνωστεί την περασμένη Παρασκευή με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Πέθανε ο 19χρονος, Αντρέα Ρινάλντι, της Αταλάντα

Στο πένθος βυθίστηκε το ιταλικό ποδόσφαιρο, αφού Αντρέα Ρινάλντι της Αταλάντα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή. Σε ηλικία 19 ετών διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και νοσηλεύτηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο στο Βαρέζε.

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη και κρίσιμη με αποτέλεσμα να εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Αντρέα Ρινάλντι σήμερα έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή.

Όλες αυτές τις ημέρες έγινε ένας μεγάλος αγώνας για να σωθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αλλά σήμερα το πρωί η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει. Ο Ρινάλντι είχε δοθεί δανεικός από την Αταλάντα την Λεγνάνο και ο προπονητής του, Τζιοβάνι Κουσάτις σε δηλώσεις του τόνισε:

«Συναντηθήκαμε πριν λίγες ημέρες. Σε όλα τα παιδιά τηλεφωνούσα αυτό το διάστημα. Αστειευτήκαμε και ήταν χαρούμενος, χαμογελούσε, δεν είχε κανένα πρόβλημα», είπε λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου.

Το κλαμπ σε ανακοίνωση του ανέφερε: «Το κλαμπ, η πόλη και ολόκληρο το ποδόσφαιρο ζουν σήμερα μία από τις χειρότερες μέρες τους. Ο Αντρέα Ρινάλντο, ο πολεμιστής μας, μας άφησε. Είναι μία ξαφνική και συγκλονιστική τραγωδία, αδύνατη να τη διαχειριστούμε».