Πρόεδρος La Liga: «Θα υπάρχουν αγώνες καθημερινά»

Ο Χαβιέρ Τέμπας εμφανίστηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του για την επανέναρξη της La Liga η οποία προορίζεται για τις 12 Ιουνίου

Πρόεδρος La Liga: «Θα υπάρχουν αγώνες καθημερινά»

Όλα δείχνουν πως η La Liga θα επιστρέψει στη δράση μετά την αναβολή της αγωνιστικής δράσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό άφησε να εννοηθεί και με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος που δήλωσε πως η επανέναρξη των παιχνιδιών προορίζεται για τις 12 Ιουνίου.

Μάλιστα ο Χαβιέρ Τέμπας είπε, μεταξύ άλλων, ότι θα γίνονται καθημερινά αγώνες προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Θα υπάρχουν αγώνες καθημερινά. Από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν όλοι τηρήσουμε τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας και υγιεινής τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα θεωρώ. Είναι λογικό αυτή τη στιγμή να μην γνωρίζουμε ακριβώς πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε δεδομένου πως ο ιός είναι ακόμα εκεί έξω και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο, αν καταφέρουμε να παίξουμε από τις 12 Ιουνίου και μετά, τότε μας κάνει. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα και σκεφτόμαστε τρόπους για να το απολαμβάνει ο κόσμος από το σπίτι με τις ενέργειες που θα κάνουμε».