Κομπανί για Φαν Ντάικ: «Ο κορυφαίος αμυντικός όλων των εποχών στην Premier League»

Ακόμα ένα αποθεωτικό σχόλιο κέρδισε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, αυτή τη φορά από τον Βινσέντ Κομπάνι ο οποίος υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ αποτελεί τον κορυφαίο αμυντικό όλων των εποχών στο Νησί. 

Κομπανί για Φαν Ντάικ: «Ο κορυφαίος αμυντικός όλων των εποχών στην Premier League»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναμφίβολα αποτελεί έναν αμυντικό... ογκόλιθο και δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του ποδοσφαίρου.

Ο Ολλανδός στόπερ που αποτελεί τον ηγέτη στην αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ και έχει αποδειχθεί σε έναν εκ των ηγετών της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, κέρδισε ακόμα ένα... κοπλιμέντο και μάλιστα από έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το στίγμα του στην Premier League.

Ο λόγος για τον Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος αποθέωσε τον αμυντικό της Λίβερπουλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί τον κορυφαίο αμυντικό όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε σχετικά με τον Φαν Ντάικ: «Ο Φαν Ντάικ είναι ο κορυφαίος αμυντικός όλων των εποχών στην Premier League.

Ένας στόπερ δεν ενεργεί ποτέ μόνος του, αλλά είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και κάνει την ομάδα του πιο δυνατή. Η Λίβερπουλ προ και μετά Φαν Ντάικ είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα».