Μίλαν: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «ροσονέρι»

Η Μίλαν με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως κανένας ποδοσφαιριστής η μέλος του τεχνικού επιτελείου δεν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Μίλαν: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «ροσονέρι»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως κανένας ποδοσφαιστής ή άνθρωπος του τεχνικού επιτελείου δεν είναι θετικός στον κορονοϊό, εξέδωσε η Μίλαν.

Αυτή ανακοίνωση των «ροσονέρι» ουσιάστικά είναι συνέχεια των δηλώσεων του πρόεδρου του σύλλογου, Πάολο Σκαρόνι, ο οποίος είχε αναφέρει πως υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού στο προπονητικό κέντρο των Μιλανέζων.

Παρόλο αυτά, ο Πάολο Σκαρόνι, δεν είχε κάνει γνωστό αν αναφέρει άλλους υπαλλήλους ή μέλη του ποδοσφαιρικού επιτελείου, με την Μίλαν να βγάζει έτσι την ανακοίνωση, με σκοπό να δώσει τις απαραίτητες διευκρίνισεις.

Η ιταλική ομάδα λοιπόν στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι βάσει όλων των ιατρικών εξετάσεων που έχουν διξαχθεί μέχρι σήμερα σε παίκτες και τεχνικό προσωπικό της πρώτης ομάδας, δεν υπήρξαν θετικές περιπτώσεις κορονοϊού.

Οι παίκτες θα συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα προπόνησης στο Μιλανέλο και οι ιατρικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν για όλους τους παίκτες και το προσωπικό που αναφέρει για προπόνηση τις επομένες μέρες».