Γκιγιέρμε: «Στα χέρια του Θεού το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό!» (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βραζιλία ο Γκιγιέρμε μίλησε για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Γκιγιέρμε: «Στα χέρια του Θεού το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό!» (vid)

Ο Γκιγιέρμε μίλησε στη foxsports.com για τα... μακρινά σχέδιά του, καθώς τα... κοντινά περιλαμβάνουν μόνο Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Πλησιάζει η ώρα της ανανέωσης του Γκιγιέρμε

Αναφερόμενος στο μέλλον του ο 29χρονος Βραζιλιάνος είπε:

«Με τον Ολυμπιακό έχω συμβόλαιο για αυτή τη σεζόν και την επόμενη, αλλά ακόμα έχω το όνειρο της επιστροφής στη Βραζιλία. Έπαιξα για λίγο εκεί. Θέλω να δείξω την αξία μου και να παίξω σε υψηλό επίπεδο στη χώρα μου. Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού».

Και συνέχισε: «Ειλικρινά μου αρέσει να ζω στην Ευρώπη, αλλά θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη σεζόν ή σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω για να αποσυρθώ. Θέλω να γυρίσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να γράψω ιστορία όπου κι αν αγωνιστώ».

Ο Γκιγιέρμε ήρθε στον Ολυμπιακό το 2018 από τη Λα Κορούνια κι έκτοτε αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχός του. Πέρσι μέτρησε 33 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ φέτος 36 συμμετοχές και 5 γκολ.

Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει. Υπάρχει μια οικονομική διαφορά που μπορεί να καλυφθεί και το συμβόλαιό του να επεκταθεί τουλάχιστον έως το 2022.

Ο Γκιγιέρμε ανά δύο χρόνια αλλάζει ομάδα και το ερχόμενο καλοκαίρι θα συμπληρώσει δύο σεζόν στον Ολυμπιακό! Στην Κορίνθιανς πήγε το 2012 και έφυγε το 2014 για την Ουντινέζε. Από την ιταλική ομάδα έφυγε το 2016 και πήγε στη Λα Κορούνια. Η ομάδα της Γαλικίας τον πούλησε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γκιγιέρμε: