Η Μπαρτσελόνα έδωσε άδεια στη Γιουβέντους να μιλήσει με Άρτουρ Μέλο!

Οι πληροφορίες από την Καταλωνία θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει δώσει άδεια στη Γιουβέντους να προσεγγίσει τον Άρτουρ Μέλο κι αν τα βρουν να της καταθέσει πρόταση για τον Βραζιλιάνο, διεθνή, μέσο.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε άδεια στη Γιουβέντους να μιλήσει με Άρτουρ Μέλο!

Νέες πληροφορίες, από την Βαρκελώνη, αυτή τη φορά, θέλουν την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους να συζητούν για το μέλλον του Άρτουρ Μέλο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε γραφτεί το σενάριο περί ανταλλαγής του με τον Πιάνιτς τον «μπιανκονέρι»

Μόνο που η Καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» (που φέρεται να έχει προνομιακή ενημέρωση στα των «μπλαουγκράνα») δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση αφού υποστηρίζει, πρωτοσέλιδα, ότι η Μπάρτσα έδωσε άδεια στη Γιουβέντους να αρχίσει συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο μέσο.

Μέχρι πρότινος ο Αρτούρ Μέλο δεν βρισκόταν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, αφού είχαν... προτεραιότητα ο Ιβάν Ράκιτιτς και (δευτερευόντως) ο Αρτούρο Βιδάλ.

Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα λόγω κορονοϊού και τα ακριβά «ψώνια» που αναμένεται να κάνει ο Καταλανικός σύλλογος το προσεχές καλοκαίρι (σ. ενδιαφέρεται για τους Λαουτάρο Μαρτίνες συν τον Νέιμαρ) κάνουν τους ανθρώπους τους να προσπαθούν να εξοικονομήσουν από παντού και να είναι έτοιμοι να αποχωριστούν έναν παίκτη με ανερχόμενη μεταπωλητική αξία, όπως ό 23χρονος.

Σύμφωνα με το έντυπο, οι διοικούντες την Μπάρτσα έδωσαν ειδικά άδεια στους «μπιανκονέρι» για να διαπραγματευτούν με τον παίκτη, και σε περίπτωση που προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η μεταγραφή θα μπει στην τελική ευθεία.

H ιταλική ομάδα θεωρείται δεδομένο πως μπορεί να προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο μέσο, καθώς η φορολογία για τις ομάδες στη Βόρεια Ιταλία ανέρχεται στο 30% εν αντιθέσει με την Καταλονία που βρίσκεται στο 48%.

Το θέμα είναι τι θα πει κι ο Άρτουρ που μέχρι πρότινος δήλωνε ότι θέλει να μείνει στην Βαρκελώνη.

Ο παίκτης που ανήκει στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2018, όταν κι αποκτήθηκε αντί 31.000.000 ευρώ από την Γκρέμιο, έχει την εφετινή σεζόν τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Παράλληλα, είναι και 20 φορές διεθνής με την «σελεσάο».