Ίντερ: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό - Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «νερατζούρι»

Οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ βγήκαν όλοι αρνητικοί στα τεστ για κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκαν και πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ίντερ: Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορονοϊό - Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «νερατζούρι»

Θετικά ήταν τα νέα που βγήκαν από τις τάξεις της Ίντερ όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όλοι οι ποδοσφαιριστές των «νερατζούρι» υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά, γεγονός που σκόρπισε ανακούφιση στο «στρατόπεδο» της ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδα του Μιλάνου μπορούν και έχουν το ελεύθερο να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

«Ο σύλλογος διατηρεί τη μέγιστη προσοχή στα προληπτικά κριτήρια για την υγεία των παικτών και όλων των μελών της ομάδας, σύμφωνα με όλες τις κυβερνητικές οδηγίες και την προστασία της δημόσιας υγείας», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ίντερ στην ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως από το απόγευμα της Παρασκευής (8/5) οι παίκτες της θα επιστρέψουν στο Απιάνο Τζεντίλε.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Κόντε θα γυρίσουν και πάλι στη δράση ύστερα από περίπου δύο μήνες και το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα θα τους βρει να προπονούνται σε μικρά γκρουπ που θα αποτελούνται από 6 μέχρι 8 παίκτες.