Ουόκερ: «Νιώθω συνέχεια ότι με παρακολουθούν» (pic)

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι Κάιλ Ουόκερ υποστήριξε ότι αισθάνεται πως «παρενοχλήθηκε» από ένα τμήμα των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Ουόκερ: «Νιώθω συνέχεια ότι με παρακολουθούν» (pic)

Η εφημερίδα «Sun» ανέφερε ότι ο Άγγλος διεθνής παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα, όταν επισκέφθηκε την αδελφή και τους γονείς του πριν πάει για να κάνει ποδήλατο με έναν φίλο.

Ο Ουόκερ ζήτησε επίσης συγγνώμη τον περασμένο μήνα, όταν η εφημερίδα αποκάλυψε ότι είχε προσκαλέσει δύο κορίτσια κλήσης σε ένα πάρτι στο σπίτι του.

«SUN»: «Υποκριτής ο Κάιλ Ουόκερ - Πάρτι με call girls» (pics)

«Έχω περάσει πρόσφατα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, για την οποία αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Ωστόσο τώρα αισθάνομαι σαν να με παρενοχλούν», ανέφερε ο Ουόκερ στο twitter.

«Αυτό δεν επηρεάζει πλέον μόνο εμένα, αλλά επηρεάζει και την υγεία της οικογένειάς μου και των μικρών μου παιδιών».

Ο Ουόκερ είπε ότι ταξίδεψε στο Σέφιλντ την Τετάρτη για να δώσει στην αδερφή του μια κάρτα γενεθλίων και δώρο και ότι στη συνέχεια πήγε στο σπίτι των γονιών του για να «πάρει μερικά σπιτικά γεύματα». «Τι έκαναν οι γονείς και η αδελφή μου για να αξίζουν την εισβολή της ιδιωτικής τους ζωής από φωτογράφους που με ακολουθούν στα σπίτια τους; Νιώθω συνεχώς σαν να με ακολουθούν», πρόσθεσε. Ο Ουόκερ είπε ακόμα ότι η ψυχική του υγεία δεν ελήφθη υπόψη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ