SUN: «Υποκριτής ο Κάιλ Γουόκερ - Πάρτι με call girls» (pics)

Τη μία μέρα ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι συμβούλευε τον κόσμο να μείνει σπίτι και την άλλη έκανε πάρτι με call girls. Η SUN αποκάλυψε τα πάντα... *Απολογήθηκε ο παίκτης και θα τιμωρηθεί για απειθαρχία από τους «πολίτες».

SUN: «Υποκριτής ο Κάιλ Γουόκερ - Πάρτι με call girls» (pics)

Βαριά καμπάνα περιμένει τον Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι καθώς επέδειξε εντελώς ανεύθυνη και επικίνδυνη συμπεριφορά. Προφανώς βαρέθηκε στο σπίτι του και αποφάσισε να φωνάξει δύο call girls για να περάσει πιο ευχάριστα την ώρα του.

Η σκανδαλοθηρική Sun όμως το έμαθε και το αποκάλυψε και στη Σίτι βράζουν με την ανεύθυνη συμπεριφορά του. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως μία μέρα πριν, είχε… συμβουλέψει τον κόσμο να μείνει σπίτι του και ασφαλής, ωστόσο αυτός φρόντισε να αποτελέσει αντίθετο παράδειγμα.

Ο Γουόκερ απολογήθηκε δημόσια για τα... καμώματά του, ωστόσο θα τιμωρηθεί αυστηρά από την Μάντσεστερ Σίτι για απειθαρχία.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις επιλογές μου. Ένας ποδοσφαιριστής έχει την ευθύνη να λειτουργεί ως πρότυπο και γι' αυτό ζητώ συγγνώμη που απογοήτευσα την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους φιλάθλους και το κοινό. Οι πράξεις μου ήταν εντελώς αντίθετες με αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια της καραντίνας», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Η Sun μάλιστα έχει λεπτομέρειες ακόμα και για τα χρήματα που έδωσε στα call girls και στο θέμα της όπου έχει φωτογραφίες μέσα από το διαμέρισμα, τον αποκαλεί «υποκριτή»!