Επίσημο: Βοηθός του Φλικ στην Μπάγερν ο Κλόζε!

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μίροσλαβ Κλόζε στο πλευρό του Χάνσι Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών. 

Επίσημο: Βοηθός του Φλικ στην Μπάγερν ο Κλόζε!

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τον Μίροσλαβ Κλόζε ώστε ο τελευταίος να αναλάβει πόστο βοηθού του Χάνσι Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ανακοίνωσε και με τη... βούλα την πρόσληψη του Κλόζε, ο οποίος πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Κλόζε βοηθός του Φλικ στον πάγκο της Μπάγερν

Έτσι λοιπόν, ο παλιός επιθετικός των Βαυαρών και της Εθνικής Γερμανίας επέστρεψε στον σύλλογο για να πάρει θέση στο πλευρό του προπονητή του συλλόγου, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2023.

O Κλόζε έπαιξε από το 2007 μέχρι το 2011 στην Μπάγερν και πέτυχε με τη φανέλα της 53 γκολ σε 149 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ύστερα από την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Μίροσλαβ Κλόζε δήλωσε στην ιστοσελίδα της Μπάγερν: «Αισθάνομαι πολύ καλά, ανυπομονώ πραγματικά για το νέο μου έργο. Ο Χάνσι Φλικ και εγώ γνωριζόμαστε πολύ καλά από τα χρόνια μας μαζί στη γερμανική εθνική ομάδα. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά».