Ο Κλόζε βοηθός του Φλικ στον πάγκο της Μπάγερν

Ο Μίροσλαβ Κλόζε ήρθε σε συμφωνία για να αναλάβειβοηθός του Χανς Φλικ στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την «Bild».

Ο Κλόζε βοηθός του Φλικ στον πάγκο της Μπάγερν

Αίσιο τέλος φαίνεται τελικά ότι είχαν οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Μίροσλαβ Κλόζε για να αναλάβει ο τελευταίος το πόστο του βοηθού προπονητή στον σύλλογο. Ο 41χρονος θρύλος της εθνικής Γερμανίας βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας κάτω των 17 ετών των Βαυαρών, ωστόσο του έγινε πρόταση για να βρεθεί στο πλευρό του Χανς Φλικ στην πρώτη ομάδων των πρωταθλητών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ο Κλόζε συμφώνησε προφορικά τόσο με τον 55χρονο τεχνικό της ομάδας όσο και με την διοίκηση για να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση, ενώ, πλέον, αυτό που απομένει είναι να βάλει και τυπικά την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για να οριστικοποιηθεί η υπόθεση.

«Θεωρώ ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα να βρίσκεται μαζί μας ο Κλόζε. Αλλά πρέπει να το αποφασίσει και ο ίδιος. Δεν είμαι μόνο εγώ», είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις του ο Φλικ για τον Κλόζε, ο οποίος είχε στα χέρια του και μία ακόμα πρόταση από άλλον σύλλογο για να αναλάβει πρώτος προπονητής.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Μπάγερν από το 2007 ως το 2011 και πέτυχε 53 γκολ σε 149 εμφανίσεις του, πριν μετακομίσει στην Λάτσιο όπου κρέμασε και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2016, ενώ, πλέον, στις προπονήσεις των Βαυαρών θα βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι και στις στημένες φάσεις.