«Θέλει να κρατήσει Βρουσάι η Βίλεμ, μιλάει με Ολυμπιακό» (pic)

Δημοσίευμα ολλανδικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι η Βίλεμ θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Μάριο Βρουσάι και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

«Θέλει να κρατήσει Βρουσάι η Βίλεμ, μιλάει με Ολυμπιακό» (pic)

Ο Μάριος Βρουσάι μετέβη στη Βίλεμ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2019 και έκτοτε αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Eredivisie, έχοντας πραγματοποιήσει ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις επί ολλανδικού εδάφους.

Γι' αυτό, όπως αναφέρει και η ολλανδική ιστοσελίδα bd.nl, ο σύλλογος του Τίλμπουργκ έχει αποφασίσει πως θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Έλληνα άσο. Μάλιστα στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι έχει προθεσμία μέχρι τη 1 Ιουνίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του και βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Ολυμπιακό γι' αυτό.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε μία καταπληκτική εκκίνηση στη Βίλεμ, ωστόσο την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς. Μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 28 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει 3 γκολ και μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμη ότι ο Βρουσάι χάρη στη Βίλεμ πήρε προαγωγή από την ομάδα των Ελπίδων στην Εθνική ανδρών της Ελλάδας, αφού ο Τζον Φαν'τ Σιπ αναγνώρισε σε αυτόν τις τεράστιες δυνατότητές του.

Ακόμη σημειώνεται ότι ο Βρουσάι θέλει να μείνει στη Βίλεμ, όπου μπορεί να αγωνιστεί εκτός από τα άκρα και στο κέντρο. Υπενθυμίζεται ότι η Βίλεμ μετά τη διακοπή του ολλανδικού πρωταθλήματος εξασφάλισε εισιτήριο για το Europa League.