Ζανέτι για Ίντερ: «Κάτι παραπάνω από μία απλή φανέλα» (pic)

Αιώνια δεμένος με την Ίντερ ο Χαβιέρ Ζανέτι ο οποίος με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη μέρα που οι Μιλανέζοι απέσυραν τη φανέλα του προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. 

Ζανέτι για Ίντερ: «Κάτι παραπάνω από μία απλή φανέλα» (pic)

Αποτελεί έναν εκ των θρύλων της Ίντερ και έναν από τους καλύτερους μπακ που έβγαλε ποτέ το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Χαβιέρ Ζανέτι του οποίου τη φανέλα με το νούμερο «4» απέσυρε σαν σήμερα (4/5) πριν από πέντε χρόνια η Ίντερ, τιμώντας τον Αργεντινό παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή για την 20ετή του προσφορά στην ομάδα.

Ο ίδιος που πλέον βρίσκεται στο πόστο του αντιπροέδρου των «νερατζούρι», προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι κάτι παραπάνω από μια απλή φανέλα για μένα. Είναι η ιστορία αγάπης και ζωής, μια οικογένεια, ένα συναίσθημα που νικά τον χρόνο. Αποτελεί τιμή για μένα να είμαι μέλος της ιστορίας αυτού του συλλόγου».

Ο 46χρονος πλέον Χαβιέρ Ζανέτι στην πλούσια καριέρα του κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ, καθώς και από μια φορά το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την ομάδα από το Μιλάνο.