Βίκτορ: «Ο Ποκετίνο αξίζει να είναι στη Ρεάλ»

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον καλό του φίλο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Βίκτορ: «Ο Ποκετίνο αξίζει να είναι στη Ρεάλ»

Η πολύ κακή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης και η μεγάλη απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας είναι λογικό να έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω από τον Ζιντεντίν Ζιντάν και το μέλλον του στον πάγκο της να είναι αβέβαιο. Ένας άνθρωπος που έχει φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» και έχει κατακτήσει τίτλους με αυτήν μίλησε για την επόμενη μέρα στον πάγκο της. Ο λόγος για τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2016.

Τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί θέλουν τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν. «Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και για μένα είναι κορυφαίος προπονητής. Έχει μεγάλες ικανότητες στην τακτική, τις τεχνικές και τη μεθοδολογία του παιχνιδιού», είπε ο Βίκτορ σε συνέντευξη του σε ισπανικά Μέσα.

«Έχει δημιουργήσει μία ομάδα που οι παίκτες τρέχουν ο ένας για τον άλλον και είναι μία αναφορά ως προπονητής», είπε ο Βίκτορ για τον τεχνικό της Τότεναμ και συνέχισε: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο κα αξίζει να βρίσκεται σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ξέρω πως είναι χαρούμενος στην Τότεναμ και η απόφαση να φύγει θα είναι δική του. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα πάει ή όχι στην Ρεάλ, αλλά σίγουρα ξέρω πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής που αξίζει την επιτυχία», ήταν τα λόγια του Βίκτορ Σάντσεθ, πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.