«Άρσεναλ και Τότεναμ διεκδικούν τον Zάμπιτσερ»

«Μήλον της έριδος» για Άρσεναλ και Τότεναμ αναμένεται να γίνει ο μέσος της Λειψίας Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα. 

«Άρσεναλ και Τότεναμ διεκδικούν τον Zάμπιτσερ»

Πολλές θα είναι οι καλοκαιρινές... σειρήνες για τους ποδοσφαιριστές της Λειψίας όπως φάινεται.

Η γερμανική ομάδα πραγματοποιήσε μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Bundesliga μέχρι την διακοπή λόγω κορονοϊού και όπως είναι λογικό, αρκετοί παίκτες της έχουν τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Ένας από αυτούς είναι ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ. Ο 26χρονος μέσος που αποτελεί έναν εκ των βασικών πυλώνων της Λειψίας και μία σίγουρη λύση στη μεσαία γραμμή της ομάδας, βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Τότεναμ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Να σημειωθεί, ότι ο Αυστριακός μέσος με τις πληθωρικές εμφανίσεις του την τελευταία τριετία, έχει καταφέρει να ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία από τα 10 στα 40 εκατομμύρια ευρώ προτού ξεσπάσει ο κορονοϊός.

Ο τεχνικός της Τότεναμ Ζοσέ Μουρίνιο, μάλιστα, φαίνεται να τον πρόκρινε ως τοπ μεταγραφικό στόχο μετά τη ρεβάνς ανάμεσα σε Λειψία και Τότεναμ για τους «16» του Champions League, στην οποία και σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του (3-0).