La Liga: Ο Ισπανός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι ξεκινούν οι ατομικές προπονήσεις!

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, δήλωσε ότι Ομοσπονδία και Λίγκα θ' αποφασίσουν για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ενώ επιβεβαίωσε ότι ξεκινούν, απ' αυτή την εβδομάδα οι ατομικές προπονήσεις.

La Liga: Ο Ισπανός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι ξεκινούν οι ατομικές προπονήσεις!

Mετά τις υγιεινομικές αρχές της Ισπανίας κι η πολιτική ηγεσία της χώρας έδωσε, όπως αναμενόταν, το «πράσινο φως» για την έναρξη από τη Δευτέρα (4 Μαΐου) των ατομικών προπονήσεων των ομάδων της La Liga .

Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού του διαγγέλματος επιβεβαίωσε ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για τη σταδιακή επιστροφή δράσης στο ποδόσφαιρο της χώρας, παρότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τις ημερομηνίες επανέναρξης καθώς αναμένεται η συμφωνία των RFEF (ομοσπονδία) και La Liga (διοργανώτρια αρχή).

Ο Ισπανός πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα να δουν οι συμπατριώτες του σύντομα αγώνες ποδοσφαίρου και ξεκαθάρισε με γλαφυρό τρόπο ότι τα ματς θα διεξαχθούν αρχικά κεκλεισμένων των θυρών.

«Ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να δούμε σύντομα ποδόσφαιρο. Επιτρέπουμε από αυτήν την εβδομάδα τις ατομικές προπονήσεις. Ελπίζουμε να δούμε ξανά σύντομα μπάλα, αλλά θα το αφήσουμε στο χέρι των ομοσπονδιών και των Λιγκών. Ωστόσο φοβάμαι ότι πρώτα θα το δούμε από την τηλεόραση και μετά από κοντά στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Στις 11 Μαϊού επιστρέφει στις προπονητικές της εγκαταστάσεις η Ρεάλ Μαδρίτης

Eν τω μεταξύλ η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ότι θα επιστρέψει στις προπονητικές της εγκαταστάσεις στις 11 Μαϊου, αφού οι παίκτες της θα συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις τους στα σπίτια τους.