Παρελθόν από τη Σεντ Τζόνστον ο Τόμι Ράιτ

Παρά το γεγονός πως είχε δύο ακόμη χρόνια στο συμβόλαιό του με τη Σεντ Τζόνστον, ο Τόμι Ράιτ αποτελεί παρελθόν. Είναι εκ των υποψηφίων για τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού στη Βόρειο Ιρλανδία...

Παρελθόν από τη Σεντ Τζόνστον ο Τόμι Ράιτ

Ο Τόμι Ράιτ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Σεντ Τζόνστον έπειτα από επτά χρόνια παραμονής, δηλώνοντας ότι «χρειάζεται ένα διάλειμμα».

Ο 56χρονος είχε ενημερώσει νωρίτερα τη διοίκηση ότι η αποχώρησή του στο φινάλε αυτής της σεζόν θα ήταν «μια ιδανική στιγμή», ωστόσο, με την πανδημία του κορονοϊου σε εξέλιξη και το πρόωρο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ενόψει, ένιωσε πως ήταν «η κατάλληλη στιγμή».

Ο Βορειοιρλανδός, που είχε δύο ακόμη χρόνια στο συμβόλαιό του με τη Σεντ Τζόνστον, είναι εκ των υποψηφίων για τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού στην πατρίδα του. Πήγε στη Σεντ Τζόνστον το Νοέμβριο του 2011, αρχικά ως βοηθός του Στιβ Λόμας, για να αναλάβει πρώτος προπονητής τον Ιούνιο του 2013.

Με αυτόν στο «τιμόνι», ο σύλλογος κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Σκοτίας στην ιστορία του, το 2014, ενώ εξασφάλισε σε αρκετές περιπτώσεις συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πριν τη διακοπή της Premier League, στις 13 Μαρτίου, λόγω του κορονοϊού, η Σεντ Τζόνστον ήταν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ