Μουρίνιο: «Έχω κλάψει μόνο μετά...» (pic, vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι η μοναδική φορά στην καριέρα του που έκλαψε μετά από ήττα ήταν το 2012 έπειτα από τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου.

Μουρίνιο: «Έχω κλάψει μόνο μετά...» (pic, vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στη μαδριλένικη εφημερίδα «Marca» εκμυστηρεύτηκε ότι η μόνη φορά που έκλαψε στην καριέρα του ήταν μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι από την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Champions League.

Με αφορμή ότι προ οκταετίας (2 Μαΐου 2012) η Ρεάλ εξασφάλισε τον μοναδικό τίτλο πρωταθλήματος την τριετία (2010-13) της παρουσίας του Πορτογάλου στον πάγκο της, με ρεκόρ πόντων (100), γκολ (121) και εντός έδρας νικών (16), το έντυπο, φιλοξένησε συνέντευξή του, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ήμασταν εκείνη τη σεζόν η καλύτερη ομάδα, όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη. Πηγαίναμε στο Camp Nou ξέροντας πως ήμασταν καλύτεροι (η Ρεάλ νίκησε 2-1 στις 21 Απριλίου 2012 και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο). Διακόψαμε την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα κατακτώντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ πόντων και με ρεκόρ παραγωγής τερμάτων», υπογράμμισε ο «Μου», πριν προβεί στην αποκάλυψη που διόρθωσε τη γενικευμένη εντύπωση ότι η πιο δύσπεπτη ήττα στην καριέρα του ήταν το 5-0 από την Μπαρτσελόνα τον Νοέμβριο του 2010:

«Τη βραδιά που η Μπάγερν Μονάχου μάς απέκλεισε στο Champions League στα πέναλτι, το 2012, ήταν η μοναδική φορά που έχω κλάψει για ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήμασταν με τον Καράνκα έξω από το σπίτι μου και μέναμε μέσα στο αμάξι, κλαίγοντας. Ήμουν πολύ θλιμμένος, γιατί τότε είχαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Όσον αφορά στους επικριτές του, που τον κατηγορούν για αμυντικογενή προσέγγιση, ο Ίβηρας σχολίασε:

«Εγώ δεν λέω τίποτα, η ιστορία μιλάει για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλύτερο. Αμυντικογενής; Η ιστορία δείχνει το αντίθετο...».