«Κόπηκαν» Άνφιλντ και Στάμφορντ Μπριτζ: Τα 8 γήπεδα για τους αγώνες της Premier League (pic)

Oι 20 ομάδες της Premier League συμφώνησαν στα 8 γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες αγωνιστικές ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μετά τον κορονοϊό.

«Κόπηκαν» Άνφιλντ και Στάμφορντ Μπριτζ: Τα 8 γήπεδα για τους αγώνες της Premier League (pic)

Για την επανέναρξη ετοιμάζεται η Premier League. Tην Πρωτομαγιά η λίγκα είχε τηλεδιάσκεψη με τις είκοσι ομάδες και αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον της διοργάνωσης μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Οι 20 ομάδες συμφώνησαν για άλλη μια φορά ότι σε αντίθεση με άλλα πρωταθλήματα (Γαλλία, Ολλανδία) θα πρέπει να ολοκληρωθεί το δικό τους. Και πήγαν ένα βήμα παραπάνω.

Συμφώνησαν τα παιχνίδια να διεξαχθούν -κεκλεισμένων των θυρών- σε 8 γήπεδα που θα σφραγιστούν ώστε να λειτουργούν υπό αυστηρές συνθήκες για τον κορονοϊό.

Ωστόσο οι ομάδες οι έδρες των οποίων θα χρησιμοποιηθούν θα παίζουν ως γηπεδούχες στο άλλο γήπεδο της ζώνης τους ώστε να μην έχουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων.


Τα 8 γήπεδα (σε παρένθεση οι ομάδες που τα χρησιμοποιούν)

Σεντ Μέρι (Σαουθάμπτον)

Άμοξ (Μπράιτον)

Έμιρεϊτς (Άρσεναλ)

Βίλα Παρκ (Άστον Βίλα)

Κινγκ Πάουερ (Λέστερ)

Στάδιο Λονδίνου (Γουέστ Χαμ)

Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ίτιχαντ (Μάντσεστερ Σίτι)

«Κόπηκαν» από τη σχετική λίστα το Άνφιλντ και το Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ το Γουέμπλεϊ και το Σεντ Τζορτζ Παρκ είναι εναλλακτικές επιλογές. Ωστόσο η τελική λίστα θα οριστικοποιηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη σε δύο εβδομάδες.

Δείτε τη φωτογραφία της εφημερίδας «Sun»: