«Σφάζονται» οι Τούρκοι για τον Μπενσαρκί

Θεωρητικά ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αλλά οι Μαροκινοί θεωρούν πιο πιθανό προορισμό την Τουρκία.

«Σφάζονται» οι Τούρκοι για τον Μπενσαρκί

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εμπλακεί με τον Ολυμπιακό. Κυρίως δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχουν φέρει τον Μαροκινό εξτρέμ στη ζωή των «ερυθρόλευκων». Πρόκειται πράγματι για έναν ακραίο επιθετικό με πολύ μεγάλες δυνατότητες, που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στις αντίπαλες άμυνες.

Οι εμφανίσεις του με τη Ζάμαλεκ έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ενώ πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης θα φύγει από την αιγυπτιακή ομάδα.

Εκτός από το ότι η Ζάμαλεκ πολιορκείται από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, υπάρχει και το θέμα με την τιμωρία του ποδοσφαιριστή. Στον παίκτη έχει επιβληθεί πρόστιμο 500.000 αιγυπτιακών λιρών και έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση του συλλόγου.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι ανοίγει και ο δρόμος για τον Ολυμπιακό. Στην Αίγυπτο βλέπουν πιο πιθανό προορισμό του την Τουρκία. Από εκεί προκύπτει άλλωστε και το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μπενσαρκί.

Αυτή τη στιγμή η Γκαζιάντεπσπορ και η Τραμπζονσπόρ είναι δύο ομάδες που «σφάζονται» για τον Μπενσαρκί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο προπονητής της Γκαζιάντεπσπορ, Μάριους Σομόντιτσα, έχει επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσει να πει «ναι» στην πρόταση της ομάδας του.

Ο Μπενσαρκί, που είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, έχει μεγάλη… πέραση στην Τουρκία. Οι εμφανίσεις του με τη Ζάμαλεκ έχουν ανεβάσει τις μετοχές του και οι Μαροκινοί θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει στο τουρκικό πρωτάθλημα.