Αγκουέρο: «Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών φοβάται να επιστρέψει»

Με δηλώσεις του ο Σέρχιο Αγκουέρο αναφέρθηκε στην επανέναρξη της Premier League τονίζοντας πως αρκετοί ποδοσφαιριστές φοβούνται να επιστρέψουν στη δράση.

Αγκουέρο: «Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών φοβάται να επιστρέψει»

Στο ενδεχόμενο επανέναρξης της Premier League αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι επεσήμανε μεταξύ άλλων πως αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που φοβούνται να αγωνιστούν υπό την απειλή του κορονοϊού.

Μάλιστα ο Αργεντινός είπε στη συνέχεια ότι έμεινε κλεισμένος στο σπίτι του προκειμένου να μην απειληθεί από τον φονικό ιό.

Αρχικά δήλωσε: «Η πλειοψηφία των παικτών φοβούνται γιατί έχουν οικογένεια, έχουν παιδιά, μωρά, συγγενείς. Όταν επιστρέψουμε, θα υπάρχει ένταση, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και όταν κάποιος νιώσει άρρωστος, θα σκεφτείς: Τι γίνεται τώρα;. Ελπίζω να βγει σύντομα εμβόλιο για να τελειώσει όλο αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν κλεισμένος με την σύντροφό μου, δεν είχα επαφή με άλλους ανθρώπους. Λένε πως υπάρχουν άνθρωποι που προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, οι οποίοι όμως δεν έχουν συμπτώματα και μπορεί να σε κολλήσουν. Γι’ αυτό έμεινα σπίτι. Μπορεί να κολλήσεις και να μην το ξέρεις».