Ο Φελαϊνί δανείζει τρία εκατομμύρια ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης

Σπουδαία ενέργεια από τον Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος θα δανείσει τρία εκατομμύρια ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης στην προσπάθεια που γίνεται στην βελγική ομάδα να μην διαλυθεί. 

Ο Φελαϊνί δανείζει τρία εκατομμύρια ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης

Σπουδαία και μεγάλη κίνηση από τον Μαρουάν Φελαϊνί.

Κορονοϊός: Βρέθηκε θετικός στην Κίνα ο Φελαϊνί

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής ο οποίος πρόσφατα προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, τον οποίο και νίκησε, αναμένεται να δανείσει τρία εκατομμύρια ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης, ομάδα με την οποία έγινε επαγγελματίας.

Ανάρρωσε από τον κορονοϊό ο Φελαϊνί!

Η Σταντάρ... φλερτάρει με την διάλυση και τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, λόγω σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων. Παρόλα αυτά ο Μαρουάν Φελαϊνί που πλέον αγωνίζεται στην Σάντονγκ Λουνένγκ της Κίνας, δεν ξεχνάει τις... παλιές αγάπες.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος μαζί με άλλους επενδυτές, θα επιτρέψουν στην ομάδα της Λιέγης να ανακτήσει την επαγγελματική της άδεια, την οποία η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της είχε αρνηθεί πριν από λίγο καιρό.

Ο πρώην μέσος των Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ο μοναδικός που στέκεται στο πλευρό της Σταντάρ, καθώς πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι ο Άξελ Βίτσελ, ο οποίος επίσης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Λιέγης, απέκτησε το 45% του γηπέδου του συλλόγου.