Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Να διακοπεί η Premier League!»

Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον και δηλωμένος οπαδός της Έβερτον τόνισε πως δεν θα μπορέσουν να ελεγχθούν οι αντιδράσεις των οπαδών της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Να διακοπεί η Premier League!»

Η Premier League ενημέρωσε τις ομάδες ότι το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 8 Ιουνίου, όμως, αυτό δεν τους βρίσκει όλους σύμφωνους. Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές να προχωρήσουν σε διακοπή του πρωταθλήματος.

Premier League: Ενημέρωσε τις ομάδες για επανέναρξη στις 8 Ιουνίου!

Η Λίβερπουλ είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από αρκετά χρόνια και ο Δήμαρχος, που είναι δηλωμένος οπαδός της Έβερτον, θεωρεί πως ο κόσμος δεν θα συμμορφωθεί με τις οδηγίες.

Ο Τζο Άντερσον τονίζει πως αν γίνουν τα ματς οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα ξεχυθούν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από αρκετά χρόνια. Προτείνει τη διακοπή της διοργάνωσης και παρόλα αυτά οι Reds να πάρουν τον τίτλο που τον δικαιούνται.

«Ακόμα κι αν γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξει κόσμος έξω από το Άνφιλντ. Δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σεβαστούν τις οδηγίες μας για να μην πάνε στο γήπεδο και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης. Θα βγουν να πανηγυρίσουν και θα είναι τρομερά δύσκολο και για την Αστυνομία να τους συγκρατήσει. Θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία, δεν γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Θα μας αγνοήσει ο κόσμος. Θα πρέπει η Premier League και η Κυβέρνηση να το λάβουν υπόψη τους αυτό. Ας πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, αλλά διακόψτε τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως της αξίζει ο τίτλος, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω απ' όλα την ασφάλεια και την υγεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ.