Η λίστα της Ατλέτικο με τους χαφ και ο Καμαρά του Ολυμπιακού

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει αρκετές περιπτώσεις πρωτοκλασάτων χαφ και μία από αυτές είναι ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού

Η λίστα της Ατλέτικο με τους χαφ και ο Καμαρά του Ολυμπιακού

Μία από τις ομάδες που έχει βάλει στο… μάτι τον Μαντί Καμαρά είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το όνομα του Αφρικανού χαφ "παίζει" στο ρερπορτάζ των "ροχιμπλάνκος" και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της "Mundo Deportivo" να αναφερθεί στον άσο του Ολυμπιακού.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Το βασικό πρόβλημα της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το Τόμας Παρτέι το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται. Πρώτο της μέλημα είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Έτσι όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ στην Ισπανία η Ατλέτικο έχει κάνει την πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Παρόλα αυτά στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υποχρεωμένοι να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για να είναι έτοιμοι σε ενδεχόμενο που κάτι δεν πάει καλά με τον Παρτέι. Στη λίστα της Ατλέτικο υπάρχει ο Γουίλφερντ Ντιντί της Λέστερ, ο οποίος όμως δεν θέλει να φύγει από την Αγγλία.Ο Τσάρλες Αράνγκις της Λεβερκούζεν είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που απασχολεί την Ατλέτικο. Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Και στη συνέχεια συναντάμε τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί είναι μία προσιτή λύση. Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" ο άσος των Πειραιωτών έχει χαρακτηριστικά ίδια με τον Τόμας.

"Έχει φυσικά προσόντα και είναι ικανός να μεταφέρει τη μπάλα από τη μία περιοχή στην άλλη. Έχει ένα ισχυρό σουτ έξω από την περιοχή και μοιάζει να είναι ένα εφικτό όνομα", αναφέρει το ρεπορτάζ των Ισπανών που επαναλαμβάνει βέβαια ότι ο βασικός στόχος είναι η επέκταση του συμβολαίου του Τόμας Παρτέι.